woensdag 13 februari 2013

Gevulde perzik met tonijnsalade (super lekker)

Door veler verzoek vanaf nu meer super lekkere recepten op deze weblog !



Benodigdheden:

Perziken in blik zijn het handigst, laat voordien wel even uitlekken. Maak de tonijnsalade: prak de tonijn zeer fijn, meng met knoflooksaus naar smaak.Vul de perziken met het tonijnmengsel en garneer ze met rivierkreeftjes.


1 blikje tonijn op olijfolie.
1 blik perziken.
1 teentje knoflook.
5 eetlepels mayonaise.
5 eetlepels creme frace.
Zwarte peper.
Zout.
Verse peterselie.
Doosje rivierkreeftjes. (Lidl)


Bereiding:

Voeg de mayonaise en de creme frace en het geperste knoflook teentje toe en maak er een knoflooksaus van.
Laat de tonijn uitlekken.
Meng alles tot een mooie homogene massa en bijkruiden met peper en zout.
(zorg ervoor dat de tonijnsla niet te mayo wordt)
Schep nu de perzikhelften vol en op het torentje
afwerken met enkele rivierkreeftjes.

SUPER LEKKER !



1 opmerking: