zondag 13 juli 2014

Macaronie met Zalm en Ansjovis










Macaroniesalade  met Zalm en Ansjovis

Ingrediƫnten:
                               500 Gram Macaronie.
                               200 Gram gerookte Zalm.
                                   8 Ansjovisjes.
                               250 Gram VW  Zaanse Mayonaise

Het lekkerste is gerookte zalm met VW Mayonaise (van Wijngaarden).
Maar het kan natuurlijk ook met Halfonaise van VW.

Bereidingswijze:

Zet een pan voor de Pasta met ruim water zonder zout op het vuur. 
Snijd de Zalm en de Ansjovis in kleine stukjes.
Als het water kookt, doe je de pasta erin en laat het 3 minuten doorkoken en draai dan het gas geheel uit en laat de Macaronie staan tot dat deze gaar is.
Giet de Macaronie af en laat de Pasta geheel afkoelen.

Zo trekken de ingrediƫnten beter in de Pasta en dan is het
veel lekkerder.
Voeg als de Pasta is afgekoeld de Zalm de Ansjovis en Mayonaise toe, roer het goed door elkaar en laat het geruimetijd in de koelkast staan, zodat de Macaronie lekker op smaak komt.

Dit recept is voor 4 personen, snel te bereiden en Super Lekker.

Oldtimerrit in Duitsland op 
zondag 13 juli a,s ↓
Vorig jaar waren wij er bij, dit jaar hebben we helaas een ander feestje !

http://janwib.blogspot.nl/2013/07/oldtimertreffen-bad-bentheim-video.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten