250 gram Runderpoulet.
2 tenen knoflook.
1 rode ui.
6 el olijfolie.
2 blokjes Runderbouillon.
800 g tomatenblokjes (blik à 400 g).
2 eetlepels Tomatenpuréé.
1 kleine rode Peper.
1 middel grote Aubergine.
1 middel grote Courgette.
Bereiding :
Verwarm 1/6 van de olie in een pan met een dikke bodem en
bak de Runderpoulet aan, tot dat het Vlees Bruin is.
Snijd de ui en knoflook fijn en fruit dit in de pan.
Niet te heet, want dan wordt de knoflook bruin en bitter.
Snijd de Aubergine de rode ui en de Courgette in blogjes en de rode Peper in hele kleine stukjes.
Bestrooi ze met zout, peper.
Doe dit samen met een eetlepel suiker, bouillonblokjes de tomatenpuréé en de tomatenblokjes erdoor.
Laat dit een halfuur zachtjes doorkoken met de deksel erop.
Maak het daarna op smaak met zout, peper en suiker.
Verwarm de oven met schaal en een deksel voor op 80 °C. (Langzame garing).
Verdeel het geheel in de ovenschaal.
Plaats de ovenschotel 3 uur in de oven op 80 °C.
Dit recept is voor 4 personen Super Lekker en lekker met pasta !
Macaronie met zalm ↓
http://janwib.blogspot.nl/2014/07/macaronie-met-zalm-en-ansjovis.html
Geen opmerkingen:
Een reactie posten