Ingrediënten :
800 gram Beenham.
3/4 Courgette.
1 Ui.
3 Tomaten.
9 Eerste klas Bilstar aardappels.
3 el Boursin of kruidenkaas.
2 Blokje Runderbouillon.
1 Eierdooier.
1 th Italiaanse kruiden.
1 th Kurkuma.
3 el Olie of boter
Water.
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 175 Graden.
Vet de ovenschaal in met boter.
Smeer de beenham in met olie en eierdooier, doe de overige olie naast de Beenham in de ovenschaal.
Verkruimel de Bouillonblokjes over de beenham heen, samen met zout, peper. kurkuma en de italiaanse kruiden.
Haal de schil van de courgette en snijd deze in grove stukken, snijd tevens de tomaat op dezelfde wijze. De uien mogen in ringen worden gesneden.
Doe dit alles samen met de el boursin in de ovenschaal.
Voeg een scheutje water in de ovenschaal, let op niet over de beenham.
Zet de ovenschaal 35 minuten in de oven. Elke 10 minuten de jus van het vlees en de groenten over de beenham gooien.
Snijd de aardappels in vieren met schil. Kook deze totdat ze beetgaar zijn.
Als de beenham 30 minuten in de oven zit, de aardappels toevoegen en mengen met de groente en de saus.
Dit gerecht is super lekker!
800 gram Beenham.
3/4 Courgette.
1 Ui.
3 Tomaten.
9 Eerste klas Bilstar aardappels.
3 el Boursin of kruidenkaas.
2 Blokje Runderbouillon.
1 Eierdooier.
1 th Italiaanse kruiden.
1 th Kurkuma.
3 el Olie of boter
Water.
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 175 Graden.
Vet de ovenschaal in met boter.
Smeer de beenham in met olie en eierdooier, doe de overige olie naast de Beenham in de ovenschaal.
Verkruimel de Bouillonblokjes over de beenham heen, samen met zout, peper. kurkuma en de italiaanse kruiden.
Haal de schil van de courgette en snijd deze in grove stukken, snijd tevens de tomaat op dezelfde wijze. De uien mogen in ringen worden gesneden.
Doe dit alles samen met de el boursin in de ovenschaal.
Voeg een scheutje water in de ovenschaal, let op niet over de beenham.
Zet de ovenschaal 35 minuten in de oven. Elke 10 minuten de jus van het vlees en de groenten over de beenham gooien.
Snijd de aardappels in vieren met schil. Kook deze totdat ze beetgaar zijn.
Als de beenham 30 minuten in de oven zit, de aardappels toevoegen en mengen met de groente en de saus.
Dit gerecht is super lekker!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten